+49-89-332825 | Mo - Do 10.30 - 17.00 Uhr, Fr 10.30 - 16.00 Uhr

Integration Albanisch

German courses in Munich

Kurse Integrimi nga ASL

Kush dëshiron të jetojë dhe të punojë në Gjermani,i duhet të zotërojë gjuhën gjermane. Pa njohuri të gjuhes gjermane është e vështirë,pothuajse e pamundur të gjesh një vend të mirë pune me një pagesë te arsyeshme në tregun e punës. Kurset e Integrimit janë mundësia më e mirë dhe më e favorshme,për të mësuar gjermanishten.Tek ASL ju mesoni gjuhën në një kohë te shkurter dhe në një atmosferë të kendshme ,ku mësuesit i marrin në konsideratë nevojat e pjesëtarëve .Shumë nga bashkëqytetarët e huaj ,të cilët e kanë mësuar gjermanishten në shkollen tone janë të bindur nga kualiteti i lartë i mësimit .

Kursi i Integrimit përbëhet nga dy pjesë : një kurs gjuhe dhe një kurs orientimi.Në kursin e gjuhës do të mesohet gjermanishtja si gjuhë e dytë ndërsa në kursin e orientimit bëhet fjalë rreth Ligjeve , Kultures dhe Historisë.


Në total përfshin i gjithë Kursi i Integrimit 700 orë mësimi.

IMG_1308
Basic course:Moduli 1 – 3300 orë mësimore
Advanced course:Moduli 4 – 6300 orë mësimore
Orientation course:100 orë mësimore

ASL ofron këtë kurs Integrimi në të gjitha nivelet.Për pjesëtarët me njohuri të gjuhës gjermane është e mundur një fillim tëk nivelet e larta.Kjo gjë përcaktohet nëpërmjet një testi klasifikimi.Kursi i Integrimit përfundon me testin final DTZ(Deutsch Test für Zuwanderer) niveli B1 dhe me testin Leben in Deutschland (LID) i cili do të kryhet mbas përfundimit të kursit të orientimit.

IMG_1020b
Nivelet e Kurseve: A1.1 | A1.2 | A2.1 | A2.2 | B1.1 | B1.2
Numëri I orëve për javë: 25 orë mësimore ( nga 45 Minuta )
Orari I mësimit:Nga e hëna ne të premte 8:45-13:00 ose 9:30-13:45
Cmimi:195€ (100 orë mësimore)

 


Pjesëtarët munden ta përfitojnë falas Kursin , nëse marrin një ndihmë sociale ose kanë të ardhura ekonomike të pamjaftueshme.Informacione më të detajuara rreth kurseve të integrimit i gjeni nëpermjet faqes së internetit www.bamf.de


Aufgrund der Corona-Pandemie finden die geplanten Integrations- und Alphabetisierungskurse derzeit nicht statt!

Bitte informieren Sie sich unter Tel. 089-33 28 25 oder per E-mail info@aslsprachen.de über die neuesten Entwicklungen.


Due to the Corona Crisis no Integration and Literacy Courses will currently take place.

Please call +49-89-33 28 25 or write an E-mail to info@aslsprachen.de to get informed about the latest developments.

IMG_1021
Integrationskurse deutsch Sprachkurse Sprachule in Muenchen 4
Integrationskurse deutsch Sprachkurse Sprachule in Muenchen 3
Integrationskurse deutsch Sprachkurse Sprachule in Muenchen 2
Integrationskurse deutsch Sprachkurse Sprachule in Muenchen 1

Kurset e integrimit paradite

E hënë – E premte 9:30 – 13:35 (25 orë / javë )

Janar 2020
BeginningModuliNiveli
16.01.205B1.1
Shkurt 2020
BeginningModuliNiveli
10.02.201A1.1
10.02.204A2.2
13.02.206B1.2
Mars 2020
BeginningModuliNiveli
09.03.201A1.1
09.03.202A1.2
09.03.205B1.1
Prill 2020
BeginningModuliNiveli
06.04.201A1.1
06.04.203A2.1
06.04.206B1.2
Maj 2020
BeginningModuliNiveli
04.05.201A1.1
07.05.202A1.2
07.05.204A2.2
Qershor 2020
BeginningModuliNiveli
03.06.202A1.2
09.06.203A2.1
09.06.205B1.1

Kurset e mëtejshme fillojnë cdo 4 javë.

Kursi i Alfabetizimit

Një kurs i Alfabetizimit përbëhet nga 3 Module kursi me në total 900 orë mësimore:

Basic-Alpha-Course:Modul 1-3300 orë mësimore
Advanced-Alpha-Course A:Modul 4-6300 orë mësimore
Advanced-Alpha-Course B:Modul 7-9300 orë mësimore

Cdo modul përbëhet nga 3 pjesë per cdo 100 orë mësim.Në lidhje me kursin e gjuhes duhet të vazhdoni kursin tuaj të Orientimit.

Kurset e Integrimit me Alfabetizim janë të projektuara për emigrantët të cilët nuk kanë pasur mundësi shkollimi në vendin përkatës. Pjesëtarët e kursit mësojnë si të shkruajnë dhe lexojnë , gjera të cilat janë mjaft të rendesishme për një jetë të pavarur në Gjermani . Pjesëtare të cilet nuk e kanë arritur dot Nivelin baze të B1 me 900 orë ,munden të zhvillojnë një Kurs ( Aufbau-Alpha-Kurs C) , që zgjat edhe 300 orë të tjera.

Nga një kërkesë për një kurs Integrimi ose një subvencion për kartat e udhëtimi të transportit publik , ju ndihmojmë me kënaqësi .ASL e mirëpret vizitën e juaj në Leopold straße 62 në Mynih dhe ju informon juve, nëse keni pyetje të mëtejshme. Gjithashtu ju mundeni të na kontaktoni në numrin e mëposhtëm 089-332825. Numri jonë eshtë i arritshëm per ju nga ora 9:00 deri në orën 18:00.

Language levels:

A1.1 | A1.2 | A2.1 | A2.2 | B1.1 | B1.2

Lessons: 25 lessons (45 minutes)

Monday to Friday 9.30am – 13.45.pm

Course fee: 195 € (100 lessons)

Mit der Nutzung dieses Formulars erklärst du dich mit der Speicherung und Verarbeitung deiner Daten durch diese Website einverstanden.

Thanks!

Jetzt Anrufen: +49-89-332825

Oder senden Sie uns eine Mail an: info@aslsprachen.de

Unsere neue Adresse:

Leopoldstr. 32, 80802 München

Vielen Dank für Ihre Nachricht !

Mit der Nutzung dieses Formulars erklärst du dich mit der Speicherung und Verarbeitung deiner Daten durch diese Website einverstanden.